Troep, troep en nog meer troep!


Nou zeg! Merk dat ik veel minder en minder de respect op kan brengen om me te laten entertainen door wat de media brengt. Tuurlijk kan ik nog wel eens een beetje muziek opzetten. Dat is altijd wel plezierig. Gewoon de radio. Of iemand die YouTube op z’n televisie heeft. Waar we onze eigen realiteit en beeldspraak kunnen bepalen. Wanneer de ene nummer opstaat weten we al een reis te maken naar de volgende bestemming.

Tussen deze momenten van absolute vrede en geluk. Zitten momenten die vele malen langer lijken te dienen. Het maakt niet uit wat je opzet. Of het nu een serie is of het nieuws. Een documentaire of sensationeel spelprogramma. Alles is door de stront gesleurde opsmuk. De wereld staat bol van dingen die je afleiden van de belangrijkere dingen in het leven. de massa word langzaam aan naar het heden gesleept. Door eindeloze repetitie en dus herhaling. Al sinds de jaren 70 staat de nieuws bol met dezelfde items. Om ziek van te worden want de gezette orde handled er niet naar. Ze zijn doof stom en blind.

Dan heb ik ook nog sociale media. Sociale media die begint als een platform waar je een beetje afleiding kan vinden wanneer andere media het laat afweten. Helaas die platforms zitten nu vol met het klootjes volk. Je kan het zelfs merken met de nieuwere platforms zoals TikTok. Ja de media is er snel op ingespeeld dus je kan al merken dat dezelfde zure troep door je strot wordt geduwd door dezelfde massa industrie giganten die bepalen wat je eet denkt neukt en leeft.

Alles om je heen is een veel fout van de troep die ze je willen opdringen. Alles stinkt, voelt en ziet er vies uit. Maar we doen er een verpakkingkje omheen waar we helemaal wilt van worden. We doen het hier om heen en daar om heen. Dit, dat, zus en zo. Allemaal troep ingepakt in de meest sensationele opsmuk die je maar kan bedenken. Als je er wat van zegt dan vinden anderen je nogal snel raar en anders en ziek en vreemd.

Waarom doe jij niet zoals anderen. Waarom denk jij niet als anderen. Waarom voel jij je niet lekker. Dat kan toch niet! Wij vinden het geweldig. De ene hype na de andere die ons doet afleiden van de daadwerkelijke problemen waar we echt iets aan kunnen doen maar te lui zijn om onze handen uit de mouwen te steken. Want les kan. Als je er maar zin in hebt. Dus dat betekend dat jullie geen zin hebben om vrede te stichten. Jullie vinden oorlog wel lekker en geil en jullie staat verdiend er geld aan en geld is goed en hun zijn slecht want hun zijn vreemd en wij niet want wij promoten onszelf de hele tijd in de media als de geweldenaren die we zijn.

Kijk maar naar onze wereld die wij hebben geschapen alles is mooi en prachtig we zorgen voor diegene die zwak zijn. Ja natuurlijk miserable want we vinden hun allemaal uitbuiters van ins prachtige systeem. Een systeem dat wij vindend dat alleen wij daar baat bij moeten hebben en niet hun. Daarom stemmen wij rechts daarom hebben wij het goed en hun niet. Daarom doen hun gek en dat vinden wij prachtig want diegene die gek doet is ziek niet diegene die de ziekte veroorzaakt. Nee het probleem ligt niet er aan dat wij troep verkopen en zeggen dat het de medicijn is tegen al jouw problemen. Zolang je maar even een moment van escapisme hebt.

Nee hoor wij zijn niet gek. We zijn gewoon het beloofde volk. Wij weten het beter want wij hebben de levenservaring en de wijsheid die daarbij komt kijken. Jij doet alleen maar gek en dat vinden wij raar. Dus jij bent ziek. Niet ik. Ik ben het beloofde volk. Ik ben blank. Blond en biere jongen of meid. Ik ben goed en harde werker hoor. Ja die mensen in derde wereld landen hebben het nakijken naar ins omdat wij het voor onszelf goed voor elkaar hebben. Daarom vieren wij zelfs onze stoelgang. De geweldige productie van onze poep is zo goed dat we er eigenlijk foto’s van willen maken en op sociale media willen gaan zetten.

Misschien moet ik dat gaan doen. Een blog bij gaan houden over m’n stoelgang. Gewoon elke dag een foto maken met een nietszeggend commentaar erbij die zowel links als rechts oppeuzelen alsof het taart is. Gewoon omdat de rest in m’n timeline op een heel enkele uitzondering na. Individueel bezig is. Geen van hun hebben een Trijntje eigen inbreng er bij. Of is dat omdat ik duizenden mensen als vrienden heb. Die allemaal in hetzelfde vak zitten. Met allemaal dezelfde wensen. Veel daarvan een groot gebrek hebben aan techniek en visie. Zodra er weer iets door de grote jongens is uitgebracht springen ze allemaal op de hype en rijden er mee naar de zonsondergang. Om vervolgens de volgende dag weer uit te kijken welke kruimels er worden gestrooid en dan weer in volle glorie naakt gaan rondlopen in de keizers kleding. Gekregen kleding. Met dezelfde boodschap als de grote jongens.

En zijn er legio idioten die dan beginnen over voeger en de goude tijden van muziek en al dat schoon. Films. Theater. Boeken schrijvers. Denkers. Alles oud en dood. En begraven niet meer van toepassing op de hedendaagse leven. Houd toch eens een memorandum. Vroeger stonden er tenminste nog mensen op om te strijden voor dat wat het volk nodig hebt. Ja zeg eens glorieuze -opneukertje. Je bent van de kloot geschoffeld. Want als er iemand opstaat die zegt. Fuck dit. Dan roepen jullie meteen fuck you! Jullie kleineren diegene en zettend eigen weg als een volgek.

Dus al die films en theaterstukken al die boeken en al dat muziek Ratzinger over een revolutie is alleen maar praat diegene die jullie willen helpen bestraffen jullie alleen maar. Dus als dat is wat jullie doen. Als jullie die eerlijk zijn en goed hebben met jullie. Nou eens dingen zegt die tegenstrijdig zijn met dat wat jullie denken. Dan willen jullie toch geen revolutie maar een meester die eigenlijk alleen maar jullie voortrekt. Dat is toch te bizar voor woorden. Jullie denken dat alles nog rechtser moet worden. Steeds extremer. Steeds meer gesteund door extreem rechts over de hele wereld die alleen maar chaos en oorlog willen en de wereld willen heersen naar maatstaf a la Hitler.

Dus wat nou als jullie nu eens krijgen waar jullie op gestemd hebben. Dit is wat jullie willen. Dit is wat jullie krijgen. Jullie krijgen steeds meer milieu vervuiling. En dus alle problemen van klimaatverandering. Extreme weersomstandigheden. Hitte. Kou. Droogte. Overstromingen. Tornado’s. Brekende dijken en instortende bruggen. Met allemaal doden. Heel veel doden. Dus de populatie word flink uitgedund.

Oorlog. Jullie krijgen steeds vaker en meer met oorlog te maken. Jullie zijn tenslotte oorlogszuchtig en vinden dat het hoort bij volwassen zijn. Dus doden op het slachtveld. Doden door afsluiten voedsel en andere primaire behoeftes. Burgerslachtoffers… oftewel bugsplat. Het thuisfront gaat er ook onder lijden en vele doden zullen vallen door alle bezuinigingen die ze moeten doen. Ach joh. Niets valt meer te betalen.

Dus armoede neemt ook toe. Dat vinden jullie geweldig want jullie gunnen anderen niets. Zolang jullie maar voorgetrokken worden dan is het goed. Dus meer inflatie. Alles word duurder en omdat jullie bedrijven belangrijker vinden dan mensen vinden jullie het ook niet erg omdat er inflatie is dat de bedrijven er nog een schepje bovenop doen om nog meer winst te maken. Kijk maar naar wat er in Engeland gebeurde na de brevity. Het hele volk word compleet uitgeknepen.

Jullie gaan nog meer immigranten aantrekken. Het is dat jullie een fort hebben gebouwd en al het kostbaarheden heeft gebruikt om het te versieren. Dus nu staan er ook nog eens nog extremere mensen op om dat allemaal ook nog eens in de media te verkondigen. Ja jullie gaan nog meer dan gebruikelijk een duidelijk beeld afgeven aan de rest van de wereld hoe goed jullie het wel niet hebben en de anderen het allemaal fout doen en als je gelukkig leven wil hebben dat je dan naar hier moet komen.

Er zullen nog meer werkloze mensen bijkomen. Niet in de statistieken. Nee hoor. De staat voorziet je wel in jouw bezigheid. Ze gaan je voorzien van baantjes als schoffelen, straatveger of misschien wel in de kassen werken bij de boer die altijd wel een slaven plantage wou en de geld die er bij hoort. Echter vinden jullie dit belangrijk en nodig. Jullie hebben er zelf voor gekozen en dus mogen jullie zelf de taken uitvoeren. Werk is er wel. Met behoud voor uitkering. Want bedrijven zijn zielig en mensen niet.

Mensen! Ik waarschuw jullie! Jullie zijn fout bezig. Jullie gaan straf krijgen. Naar eigen inzicht. Aangebracht door jullie zelf. Eigen schuld dikke bult. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Dikke doei!


Leave a Reply

Discover more from Ik Zie Zombies

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading