Waar kijk jij naar?


Hmm!? Als je eens goed kijkt naar jou! Gemiddelde Nederlander. Wat zie jij dan? Wat zien anderen. In hoeverre is dat in strijd met wat jij denkt te zien in het geheel. Vertel het mij maar. Kom eens langs. Kom mij maar vertellen hoe goed jij bezig bent. Wat jij allemaal bereikt hebt. Hoe je dat bereikt hebt. Wie je geholpen hebben. Wat je overwonnen hebt. Vertel mij maar de pracht en praal wat jij allemaal wel niet gedaan hebt en hoe ontzettend goed dat allemaal wel niet is.

Dat mag jij allemaal doen. Echter moet je dan ook blijven zitten en aandachtig luisteren wat jij al dan niet gedaan hebt volgens mij. Wat is Nederland nu geworden en hoe erg is dat allemaal niet voor de rest van de wereld die alleen maar het nakijken hebben. Hoe verwende nesten zichzelf nog meer toe-eigenen terwijl de wereld voorraad aan voedsel er al doorheen is en het is nu medio het jaar.

Dan mag ik je alle wereld nieuws en de jullie allemaal hetzelfde doende groepering eens flink onder een vergrootglas leggen. Mag ik dan eerlijk oordelen en iedereen gelijk stellen. Iedereen op deze aardkloot eens flink over 1 kam scheren. Denk je dat je dan nog steeds zo goed voor de boeg doet komen als dat jij mij net allemaal hebt lopen vertellen.

Dat alles wat jij bereikt hebt eigenlijk maar een beetje relatief is met de rest van de wereld. Daar waar mensen in je eigen land nog niets hebben om hun kont mee af te vegen laat staan buiten je eigen grenzen. Heb jij dan nog steeds het lef om te zeggen dat jij en de jouwe allemaal gemiddelde Nederlanders niet als een parasitaire entiteiten de boel helemaal opvreten en stuk maken en de troep laat opruimen door anderen.

Denk je nou echt dat ik een geboren blanke blonde blauw groen grijze ogen Nederlander ook maar iets van een stijve krijgt van de Nederlandse dames. Ik kijk wel ergens anders voor mijn willen en grillen. Er loopt van alles rond. Arabisch, Caribisch, Aziatisch of Afrikaans. Niet Slavisch die lijken teveel op Nederlandse dames. Daar word ik misselijk van. Trek ik niet. Donker haar boven blond en een mondiale kijk op het leven.

Als ik denk aan dat wat Nederland is. Krijg ik last van kokhalzen. Word ik licht in het hoofd en een algehele misselijk gevoel doemt op. De walging mixt zich met furiositeit. Krijg ik vluchtgedrag omdat het monster waar ik naar kijk zo groot gevaarlijk stinkend en walgelijk is. Ik krijg er een overdosis van stress van. Gelukkig zijn er dan mensen die dan iets typisch nederlands zeggen. Dan bedoel ik ook echt iets wat Nederlanders, Nederlanders maakt. Ze zeggen dan. Dan rot je toch op.

Ja dat is dan wel een heel duidelijk voorbeeld van dat wat Nederlanders zijn. Alleen maar mensen die helemaal tot hun strottenhoofd en keel gevuld met stront dan pas un eigen fouten inzien. Dat begrijp ik dan ook wel weer. Want de typische Nederlander weet alles maar alles ook beter. Ja ze zullen hun eigen graf graven. Zichzelf dan ongeneselijk ziek maken. Met hun eigen uitwerpselen. Maar pas als ze helemaal met hun keel gevuld met poep en pis en zaad. Komen ze pas tot het besef dat ze het helemaal zelf gedaan hebben en dat een pijnlijk einde nadert. Zichzelf dan maar door de kop schieten in plaats van de verantwoording te nemen.

Ruimt ook mooi weer op!


Leave a Reply

Discover more from Ik Zie Zombies

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading