Het allergrootste gevaar in Nederland


Wat als ik de niet bekende Nederlander. De niet expert. De uitkeringstrekker. Diegene die z’n leven lang met armoede opgezadeld zat. De nerd. De slungel. De sociaal onbekwame. De autist! De linkse rakker die bomen knuffelde en dieren stiekem bijvoerde. Toch zo iets heeft van. Damn! Jij! Ja! Jij! Bent het staatsondermijnende gevaar van Nederland. Jij wenst niet het beste voor het volk. Staat niet eens in jouw agenda. Als je het met je partij genoten erover hebt dan word je weggezet als zwak en onbekwaam. Nog erger is het dat ze denken dat arme lui vuilnis is dat uitgeroeid moet worden in plaats van voor worden gezorgd. Zodra je een bank account van een paar miljoen hebt kom je steeds vaker dat soort figuren tegen.

Die denken er allemaal zo over. Ziet u. Geld is gif. Je kan het tot je nemen wanneer je helemaal niet hebt totdat je genoeg hebt. Om dan te stoppen. Echter kan je zoveel met geld. En je kan er steeds meer mee. Je koopt er zelfs vrienden mee die dingen gaan herhalen van wat jij zei. dus wat als je meer gaat nemen dan dat je daadwerkelijk nodig hebt. Ben jij dan niet het allergrootste gevaar van Nederland. Zet jij jezelf dan niet boven anderen. Bega jij niet een soort van discriminatie die de gehele samenleving treft. Heb jij niet een agenda die niet het beste voor heeft met de samenleving.

Tuurlijk zijn er legio mensen die wel heel erg geschrokken zijn van de gehele waanzin die de afgelopen decennia heeft plaatsgevonden. De gehele rechtse politieke linie staat te schreeuwen en te schreeuwen dat hun het allerbeste idee hebben om het volk te helpen. Allemaal zeggen ze dat het voorzien kan worden door hun doel te steunen. Die overigens geheel gevoed word door groot geld in de politieke partij spaarpot. In Nederland kopen rijke rechtse boeren zo ook een geheel onafhankelijke boeren steunende en gefinancierd door allemaal kleine boeren die toevallig in dezelfde e-mail kring zaten als elkaar. Export maakt je nou eenmaal rijk.

Gesteund door dezelfde lui in Amerika die zich hard maken voor Trump en de extreem rechtse ideologie! Daar waar zwart geel hetzelfde betekend als de kleuren van swastika’s. Overigens ook de kleuren allemaal van bendeleden over de hele wereld. Ook dat. Kleur zegt veel. Net als de kleuren van de antifa beweging. Positieve boodschap in een balaclava. Allemaal doelgroepen. Waar ik me toch echt met het internationale linkse blok heb gekozen.

Dan ben ik in Nederland wel dan niet de minderheid. Uhh, ja! Diegene die volgens jullie een te grote mond heb terwijl ik niets doe dan feiten en waarheden verkondigen. Tuurlijk wel een tikkie in contrast gezet. Er moet wel om gelachen worden. Dit is tenslotte ook mijn vermaak. Vele mensen zitten gevangen in de matrix. De matrix is geheel aanwezig om ons heen en doet allemaal dingen om steeds de basis van je levens voorzieningen te fucken. Er zijn tenslotte 1.2 miljoen mensen die in armoede leven. In Nederland. Die helemaal geen ene drol geven om de belangen die je moet behartigen. Die willen zelf alleen maar geholpen worden. Die willen rust. Die willen genezen. Die willen uiteindelijk vaste grond om hun heen. Die willen gezond eten. Tijd om te bewegen omdat ze niet elke dag uitgeput zijn van al het werk dat ze moeten verrichten terwijl alle wind uit de zeilen word gehaald door bijna ieder individu die ze tegen komen buiten hun sociale kring. Als ze die hebben want arme mensen zijn een last.

Anyways! Denk dat de A-status wel eens kan verdwijnen. Gewoon vanwege armoede. Dat we nu als Europa in oorlog zijn. Met Rusland. Terwijl we zijn gas afnemen. Dat de gezondheid van de grond en alles wat daar van leeft groeit en bloeit alleen maar verder stuk zal gaan in Nederland het word een industrieel landgoed met zand platen er tussen als we het aan de gezette orde en dus de algehele rechtse flank over laten.. De waanzin regeert. De extreme regeren. Zij bepalen wat gezond is en ongezond voor jou.

Dan dat wat het extreme volk dat er gecreëerd is allemaal wel niet is gaan denken doen en handelen. Hoeveel ongeleide projectielen stevenen er wel allemaal niet op de mensen af en maar steeds vreemder en vervreemder in de camera kijken en er bij al dat herhalen ook nog zegt ik snap dit niet ik snap dit niet. Is er dan zoveel onkunde bij jou om niet te snappen dat wat je anderen aandoet niet fijn is. Dat snap je niet. De hele strijd de hele genezing processen die je zelf moet ondergaan en zelf moet uitvissen omdat dat heel persoonlijk is. De ene schrijft een grappige blog zoals ik over dat wat eigenlijk te absurd voor woorden is. De ander maakt een geinig protest nummer die andere schrijft een cabaret stukje. Die doet een radio itempje. Die doet een ietsje en de ander wat en zo gaat er een hele trein met mensen een kijkje krijgen op de steeds grotere stuk stront die we aan het uitpakken zijn.

Ik neem het allemaal maar even op individuele basis. Als jij aardig bent tegen mij. Dan wil ik je best bedanken. Soms mag dat niet. Dus dan doe ik dat maar niet. Maar m’n dank is groot!

Nu nog de reactie. Gaat het gevaar. Ook inzien dat het allemaal wel heel gevaarlijk is. Of denken ze. Fuck you! Jij moet dood!

Discover more from Ik Zie Zombies

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading