Oud, stoffig, conservatief


Wat maakt sommige mensen dat ze als supersterren worden behandeld en dat wat ze lijken te zijn word gevierd. Terwijl er zat zijn die het voor je opnemen. En belachelijk worden gemaakt.

Ik vind het maar vreemd. De enigste die ik tot God verheffen zijn mijn vrienden. Die helpen mij en ik help hun. Zij respecteren mij. De manier waarop ik naar dingen kijk. Tot zekere mate inzicht heb op het probleem. Luister naar de invalshoek die hun hebben op andere invloeden. Daar dan weer door gestimuleerd word.

Dat is toch wel het dichtstbijzijnd dat een atheïst kan zijn met dat wat iedereen God noemt. Daarbij gaan we met z’n allen wel onvoorzichtig om met de giften des Gods. Het huis waar wij als volk in leven word steeds vuiler en er doemen steeds meer ziektes op.

Denk niet dat we veel problemen in de toekomst gaan hebben met het in stand houden van de wereld populatie. Die groeit nu nog wel, maar de ellende die we over ons af hebben geroepen zal veelvuldig zijn van dat wat het nu is.

Met alle huidige systemen die nu falen. Hier! Daar! In het westen, oosten, zuiden en noorden. Alles gaat kaduuk. Kapitalisme, communisme, anarchie etcetera etcetera. Alles faalt. Alles gaat kapot. Oorlog, vervuiling, ongelijkheid, uitbuiting.

Dan heb je diegene die het allemaal omdraaien. Er grapjes van maken. Dingen zeggen om sensatie en gelach teweeg te brengen. Nu worden er opeens uit de naam van humor. Filmpjes gepromoot. Met dansen van culturele en rituelen waaronder een ander westers modern muziekje onder word gemonteerd om dan dit weer grappig en ludiek te maken. Terwijl het gewoon de spot drijft met een cultuur.

Uit angst.

Voor iets anders.

Das humor

Das lachen

Dan heb je de mensen die hun leftovers uit de raam gooien naar bijstanders en deelnemers van de gay pride kanaal optocht. Ook niet echt geschikt om jouw kinderen op te voeden.

Dit soort mensen maken anderen belachelijk. Anderen die graag een wij gevoel creëren en liefde willen uitstralen. Echter een waarlijk verbitterd persoon heeft trauma. Deze trauma beïnvloed zijn dagelijks handelen en dus alle besluiten die kort of lange resultaten boeken.

Zij beïnvloeden jouw gedrag. Wees waakzaam!

Oh ja en ik heb hulp nodig om m’n eigen onderneming te starten dus deel of doneer m’n gofundme. Hartstikke bedankt. Ondanks alle spot en hoon die ik ontvang vanwege hoe ik sta in m’n leven.

Voor een aantal ben ik een superster. Voor de meeste ben ik een stoner hippie met mentale problemen. Die overigens heel zwak moet zijn. En simpel.

Overigens. Willen jullie graag iemand die het voor jullie opneemt. Dan kan ik elke vorm van steun gebruiken. Investeer misschien in een opdracht.

Discover more from Ik Zie Zombies

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading